top of page

ONZE CLUBKRACHT

De verduurzamer van sportaccommodaties

De meeste sportverenigingen weten dat zij subsidie kunnen vragen wanneer zij investeren in LED Sportveldverlichting, zonnepanelen of warmtepompen.

Dat zij echter ook subsidie kunnen krijgen voor kosten van onderhoud (verbouwing, groenonderhoud, lijnenverf etc.) en sportmaterialen is veel minder bekend.

Uit cijfers vanuit de BOSA regeling constateren wij dat in 2022 slechts een klein deel van de verenigingen hiervoor een aanvraag hebben ingediend. Wij verzorgen voor een groot aantal verenigingen elk jaar een of meerdere aanvragen voor deze kosten.

Wij leggen u graag uit om welke kosten het gaat en hoe wij dit verzorgen. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij het subsidie abonnement geïntroduceerd. Hiermee loopt u niets meer mis!

Subsidie

Hou mij op de hoogte!

Op dit moment is de BOSA overvraagd. Dat betekent dat het feitelijk geen zin meer heeft om aan te vragen. Zodra het plafond bereikt is, gaat de website dicht. Wij en vele andere partijen proberen het ministerie te overtuigen om het budget aan te vullen. Wanneer u uw gegevens invult houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

bottom of page