top of page

ONZE CLUBKRACHT

De verduurzamer van sportaccommodaties

Wij krijgen vaak de vraag "wat doen jullie eigenlijk?" Het antwoord hierop is eigenlijk eenvoudig. Wij zijn partner voor alle investeringen in sportaccommodaties.

 

Wij voeren onderzoeken uit, maken businesscases specifiek voor de desbetreffende locatie op basis van de werkelijke tarieven en zorgen voor de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden.

Wij helpen gemeenten met aanbestedingen en dat doen wij ook voor overige investeringen in sportaccommodaties. Denk hierbij aan de realisatie van kunstgrasvelden en de nieuwbouw en of renovatie van clubgebouwen.

Meer weten?

Wat we doen

Onderzoek

 

Het verduurzamen van sportaccommodaties zorgt voor een besparing op het energieverbruik. Omdat het hierbij vaak om forse investeringen gaat, is goed onderzoek van groot belang. Welke maatregelen zijn rendabel, welke subsidies zijn beschikbaar en wat betekent dit voor onze energierekening.

Wij hebben hiervoor een stappenplan ontwikkeld..

Subsidie

 

Sportverenigingen kunnen voor de investeringen die zij doen een aanvraag indienen binnen de regeling Bouw en Onderhoud Sport Accommodaties. (BOSA)

Dit is mogelijk is voor verduurzamende maatregelen, maar ook voor kosten van onderhoud en sportmaterialen. Onze Clubkracht helpt u met factuurselectie, aanvraag en vaststelling..

Aanbesteding

 

Onze Clubkracht heeft voor een groot aantal organisaties, waaronder Gemeenten, diensten verricht om te kunnen aanbesteden. 

Denk hierbij aan het configureren van sportveldverlichting, doen van haalbaarheidsonderzoeken, opstellen begroting en het schrijven van bestekstukken..

Projectbegeleiding

 

Om ervoor te zorgen dat het resultaat uiteindelijk overeenkomt met hetgeen is afgesproken, doen wij voor bij veel organisaties de projectbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat alle vooronderzoeken zijn uitgevoerd, dat de materialen conform offerte worden gebruikt en dat de oplevering, inclusief benodigde keuringen, goed worden uitgevoerd..

Kijk eens bij LED Sportveldverlichting

bottom of page