ONZE CLUBKRACHT

Gersteveld 15

3931 WB WOUDENBERG

 

Tel.nr.    (06) 36009827

K.v.K.     50775545

B.T.W.    NL818045942B01

Voorwaarden, Privacy en Cookies

© 2019 Onze Clubkracht B.V.

Greencrowd en Vitesse hebben zaterdag 3 december 2016 jl., voorafgaand aan de thuiswedstrijd vs PEC Zwolle, een tweejarige overeenkomst ondertekend.

Gezamenlijk gaan beide partijen amateurverenigingen informeren over de mogelijkheden van het verduurzamen van sportaccommodaties. Greencrowd is gespecialiseerd in het financieren van verduurzamingsprojecten middels subsidies en crowdfunding. Onze Clubkracht, onderdeel van Greencrowd, biedt sportverenigingen een totaalconcept voor het verduurzamen van hun accommodatie. Informatie, rapportage, subsidie aanvraag, aanbesteding, financiering en monitoring. Daarnaast kunnen sportverenigingen ook voor andere, grote(re) investeringen een beroep doen op crowdfunding bij Onze Clubkracht.

 

Maatschappelijk betrokken 

Vitesse Betrokken zet zich reeds in via maatschappelijke projecten in Arnhem. Op het gebied van duurzaamheid is dit de eerste samenwerking. Natuurlijk zijn de accommodaties GelreDome en Papendal zich reeds bewust van duurzaamheid. Samen met Greencrowd wordt ook onderzocht hoe deze accommodaties nog duurzamer kunnen worden ingericht

Samenwerking tussen Onze Clubkracht en Vitesse