ONZE CLUBKRACHT

Gersteveld 15

3931 WB WOUDENBERG

 

Tel.nr.    (06) 36009827

K.v.K.     50775545

B.T.W.    NL818045942B01

Voorwaarden, Privacy en Cookies

© 2019 Onze Clubkracht B.V.

Crowdfunding

Het financieren van grotere projecten doet u samen met uw leden...

Crowdfunding is de meest geschikte manier voor het financieren van uw grotere projecten. Denk hierbij aan het verduurzamen van uw sportaccommodatie (zonnepanelen en/of LED verlichting), een verbouwing, een uitbreiding of aanleg van kunstgrasvelden. U geeft uw leden een interessante investeringsmogelijkheid in hun eigen club èn u creëert draagvlak voor de door u geplande investering(en).

Crowdfunden via uw eigen website...

Wij plaatsen een widget op uw eigen website. Hiermee kunt u via uw eigen vereniging funden, gebruik makend van de backoffice van Onze Clubkracht. Een project start wanneer de einddatum voor de financiering is bereikt en het minimale bedrag is ingelegd. Het kan ook zijn dat het project eerder start doordat het maximale bedrag is ingelegd vóór de einddatum. U tekent dan de leningsovereenkomst en wij maken het geld aan u over. Wanneer een project niet start, doordat het minimale bedrag op de einddatum niet is gefinancierd, krijgen de financiers hun geld netjes teruggestort.

U betaalt rente en aflossing conform het overeengekomen schema. Wij keren de bijbehorende bedragen weer uit aan de financiers.

 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden.